Laskiaissunnuntai. EVVK - kaikki tapahtumat, ihmispaljoudet. Esikoinen ei enää halua sellaisiin ja kuopus ei osaa vielä pyytää. En ole koskaan tykännyt tuolaisista kansantapahtumista. Mennä nyt laskemaan mäkeä johonkin jossa on 500 muutakin laskemassa mäkeä. Ei kiitos.

Joten meillä oli tänään siivouspäivä. Kannoin petivaatteet aamulla ulos. Järjestelin tavaroita omille paikoilleen. (miten siihen meneekin siivouksen suurin aika) ja imuroin. Innostuin vaihtamaan verhotkin ja keittiöön maton. Tulkoon kevät meille! 

Sitten into lopahtikin, en jaksanutkaan siivota enempää kuin oman makuuhuoneeni ja olohuoneen ja keittiön. Esikoinen siivosi oman huoneen. Kuopus roudasi omat kamansa huoneeseen, mutta kukaan ei jaksanut siivota sitä. Kuopus lähti sopivasti yökylään Mammalle, joten siivous siirtyi huomiselle. Ei vaan jaksanut millään. Tämä on se huono vaihe, kun on isojen ja pienten leluja samaan aikaan huoneessa - mihin nekin kaikki siististi mahtuu?! Ei mihinkään.

Mutta on se vaan kiva istua teekupposensa kanssa olohuoneessa ja katsoa siistiä kotia. Uudet ( lue: kaapin perukoilta kaivetut) verhotkin piristävät kummasti ja tuovat pirteää valoa.

 

Auto on muodostunut murheenkryyniksi. Tarvitsisin uuden (käytetyn) auton, mutta ei minulla ole mitään useita tuhansia laittaa autoon. Katselin leasing-auto vaihtoehtoa. Mutta 4 ovinen auto maksaisi 500e/kk - juu ei!

Lainaa en enempää kehtaa edes kysyä. Sitä on jo enemmän kuin laki sallii. Ja kaikki autokauppojen rahoitusehdotukset on sika kalliita. 

Miten tällainen -rahatriittääjustjajust- yksinhuoltaja voi ostaa uuden auton? Yritin miettiä pärjäisimmekö ilman autoa. Kulkisimme julkisilla, mutta ei siitä mitään tulisi tai tulisi ainakin kamalan hankalaa. esikoista täytyy kuljettaa harrastuksiin 3 kertaa viikossa. toiseen niistä ei oikein pääse järkevästi bussilla. Tai kävelymatkaa tulisi n. 2km. Joten joutuisi lähtemää tosi aikaisin, että ennättäisi harkkoihin.

Kuopustakaan en saisi harrastukseen vietyä ilman autoa. Meiltä busseja menee, mutta harrastuspaikkaan ei. Olen yrittänyt kimppakyytejäkin ehdotella, mutta ei kukaan ole innostunut. Pitäsi olla autonkuljettaja